Betaalmethodes

Je kan je bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

iDeal is een betaalmethode, waarbij je je aankoop in een webwinkel afrekent via je eigen bank.

Als je iets koopt via Made by the Woods, dan kies je bij het afrekenen je eigen bank. Je belandt dan automatisch op het inlogscherm van de internetbankieromgeving of mobiel bankieren app van je bank. Als je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen.

PayPal is een populair middel om online te betalen. Anders dan iDEAL biedt PayPal aankoopbescherming. PayPal is in dat opzicht als betaalmethode te vergelijken met creditcards.

Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

Hierbij boek je het bedrag van je aankoop over op onze rekening via een bankoverschrijving via je eigen vertrouwde bankomgeving. Dit onder vermelding van je ordernummer. Nadat we het bedrag hebben ontvangen gaan we aan de slag om je product zo snel mogelijk te verzenden.

Je kan je geld overmaken op de volgende rekening:

NL06 KNAB 0258 9212 18 tnv Made by the Woods, onder vermelding van je ordernummer.

Bancontact is een betaalmethode (voor Belgische klanten), waarbij je je aankoop in een webwinkel afrekent via je eigen bank. Je kan Bancontact zien als de ‘iDeal’ van België.