Over Made by the Woods

  • Home
  • Over Made by the Woods

Made by the Woods

Interieurproducten geïnspireerd door de natuur

Made by the Woods is een design label voor interieurproducten (verlichting, posters), geïnspireerd door de wereld om ons heen.

Liefde voor interieur design + liefde voor de natuur = Made by the Woods.

We houden namelijk van puur en oprecht, zoals de natuur is. We zijn graag in het bos, met de wind door ons haar, het ruizen van de bladeren… Dat is wanneer alle goede en mooie ideeën ontstaan!

Onze ontwerpen voor interieuritems ontstaan vanuit een motivatie om te experimenteren met materialen, vormen, texturen, kleuren en contrasten. Creativiteit en verbeelding staan hierbij voorop.

Made by the Woods staat voor authenticiteit, speelsheid en positiviteit.

Passende designs voor iedere interieurstijl

We kiezen bij onze ontwerpen bewust voor natuurlijk materiaalgebruik. We geven hiermee onze designs een naturelle en pure look, soms met een speels kleuraccent. Hierdoor passen onze producten is elk interieur, wat je smaak ook is! Van een rustige Scandinavische woonstijl, tot een groene urban jungle of een vintage interieur én natuurlijk jouw unieke interieurstijl: er is altijd een product dat bij je past.

Onze verlichting komt helemaal tot zijn recht op een babykamer of kinderkamer. Onze schattige houten dierenlampen zijn hier bijvoorbeeld uitermate geschikt voor! Maar ook in een slaapkamer, hal of woonkamer staan onze lampen prima.

Een design van Made by the Woods is een ­­­perfect cadeau voor je kinderen, familie of vrienden óf natuurlijk voor jezelf!

Het creatieve proces van Made by the Woods, design label voor interieurproducten.

Ecologisch verantwoord

Elke lamp wordt deels machinaal geproduceerd (lasersnijden), deels handmatig en wordt altijd met de hand afgewerkt. Dit zorgt ervoor dat elk product uniek is. Het hout dat gebruikt wordt voor de lampen komt uit ecologische cultuurbossen en is PEFC gecertificeerd (keurmerk voor duurzaam bosbeheer).

Daarnaast is kurk, afkomstig van de kurkeik, een belangrijk duurzaam materiaal. Het is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en goed te recyclen. Elk stuk kurk heeft een unieke ‘tekening’ en textuur, waardoor het uiterlijk van de onderdelen van kurk wat af kan wijken ten opzichte van de foto’s. Tegelijkertijd maakt dit jouw product natuurlijk ook meteen uniek!

Ook een verkooppunt worden?

We vinden het leuk dat je enthousiast bent over onze producten. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@madebythewoods.com om te kijken naar de mogelijkheden!

Wholesale / B2B

Als (web)winkelier kan je onze producten inkopen tegen groothandelprijzen via Orderchamp:

www.orderchamp.com/store/made-by-the-woods

 

Verkooppunten

Abel & Tosh
Platform voor duurzame designproducten

Etsy
Internationaal platform voor designproducten