Hoi allemaal!

Mijn naam is Aylin en ik deel met veel liefde ons interieur op instagram op mijn pagina @okermint.

Vandaag mag ik een gastblog schrijven voor Harma van Made by the Woods. We hebben namelijk samen een nieuwe wandlamp ontworpen: Deze schelp lamp! Het is een ontwerp op maat en dat vind ik zo gaaf.

Ontwerp op maat

Op deze manier kun je je interieur persoonlijk maken of net dat ene item wat niet te koop is alsnog in huis brengen. Ik vond het overleg over het ontwerp heel leuk en het is heel fijn onderdeel te zijn van het creatief proces als klant zijnde.

Je kunt dus zelf de vorm bepalen en ook je kleur snoer. Ik heb gekozen voor de mooie roze tint snoer, die past overal in ons huis gezien ik van #teamroze ben. De lamp is gemaakt van een mooie tint hout die ik graag toepas in huis.

Roze textielsnoer met zwarte fitting en blank houten lamp (detail) ter illustratie van #teamroze en een voorkeur voor blank hout in het interieur.

“Ik waan mezelf regelmatig als Ariël in haar grot met al haar mooi spulletjes, gezien ik zelf interieur gek ben.”

Sfeerbeeld van houten schelp verlichting in interieur (slaapkamer). De lamp heeft een roze strijkijzernsnoer.

Zoals je op de foto’s kunt zien is deze wandlamp echt een eye catcher. Ik vind hem zowel in de volwassen ruimtes als kinderkamer helemaal shinen! Nu vraag je je misschien af: waarom een schelp?

Een schelp met betekenis

Ik ben van kleins af aan al enorm Disney fan en dan in het bijzonder De Kleine Zeemeermin. Ik keek er dagelijks naar en zong mee uit volle borst met de iconische liedjes. Ik waan mezelf regelmatig als Ariël in haar grot met al haar mooi spulletjes, gezien ik zelf interieur gek ben.

Houten wandlamp schelp met strijkijzersnoer in een kinderkamer. Overzichtsfoto van het interieur en een detail van de schelp.

Toen wij in verwachting waren van onze dochter wist ik onmiddellijk, ik wil haar als tweede naam Ariël geven, gelukkig is mijn man ook Disney fan en draagt Evy met trots deze tweede naam.

Deze schelp lamp staat voor mij symbool voor mijn lieve dochter en de fijne herinneringen aan mijn jeugd.

Ik hoop dat jullie deze gastblog leuk vonden om te lezen en ik ben heel benieuwd wat jij zou kiezen bij het zelf ontwerpen van een lamp.

Ps: vind jij deze schelp lamp of andere lamp uit de collectie al heel gaaf? Doe dan mee met de give away en check mijn instagram pagina @okermint.

Groetjes,

Aylin